Activiteiten op de planning

Onze thuisbasis voor onze reguliere sessies is Conferentiecentrum en Hotel Bovendonk, een prachtige voormalige abdij, seminarie en klooster in het rustige West-Brabantse Hoeven.

’s-Zomers zijn we een aantal weken ‘On Tour’ bij diverse bedrijven en organisaties in èn buiten de regio. Daarnaast organiseren we tussendoor diverse activiteiten, bedrijfsbezoeken en evenementen. Check hieronder op welke datum we waar zijn en of de activiteit ook toegankelijk is voor bezoekers.

Meld je gerust aan, je bent van harte welkom!

Keertje mee ontbijten?

Benieuwd naar Business Club Moerdijk? Meld je hieronder aan én ontbijt een keer met ons mee:

Juni

24jun7:00 am10:00 amOud LedendagBen jij een oud lid van Business Club Moerdijk? Meld je aan!

Augustus

05aug7:00 am8:30 amBC Moerdijk On Tour

12aug7:00 am8:30 amBC Moerdijk On Tour

19aug7:00 am8:30 amBC Moerdijk On Tour

26aug7:00 am8:30 amBC Moerdijk On Tour

November

18novGehele dag20Weekendje ValkenburgEen heel weekend netwerken en elkaar nóg beter leren kennen!

envelopephonemap-marker