De leden van Business Club Moerdijk

De beste manier om Business Club Moerdijk te leren kennen is door een keer met ons mee te ontbijten. Je mag een aantal keer als gast komen voordat je gevraagd wordt of je je wil aansluiten.  Je hoeft geen uitnodiging te hebben om een keer deel te nemen aan onze ontbijtsessies. Het is wel noodzakelijk je bezoek van tevoren te registreren door een je aan te melden via de website.

Keertje mee ontbijten?

Benieuwd naar Business Club Moerdijk? Meld je hieronder aan én ontbijt een keer met ons mee:

Bestuur

Voorzitter
CEES VAN DER HORST EVENEMENTEN

CEES VAN DER HORST

Cees van der Horst Org. & Evenementen is een full Service evenementen bureau met ervaring vanaf 1985. Uw feest/ evenement/ opening/ jubileum compleet verzorgd? Ja dat doen wij!
Penningmeester
ESJ ACCOUNTANTS

PIM VERWIJMEREN

Wij zijn ondernemers in hart en nieren. Onze professionals kunnen zich meten met de top van Nederland, waardoor we naast MKB ondernemers ook multinationals tot onze klantenkring rekenen.
Secretaris
GAPA FINANCE & CONSULTANCY

PAUL DE QUANT

GAPA is de interim manager voor bedrijven in het MKB. GAPA zorgt voor structuur in de organisatie en begeleidt de ondernemer in de verdere groei van het bedrijf.

Bestuurslid
LOUWMAN

MICHAEL HUIJSMANS

Uw partner in zakelijke mobiliteit! Met een breed aanbod aan personen- en bedrijfsauto’s. Wij zijn met 58 vestigingen één van de grootste mobiliteitsaanbieder van Nederland.

Leden BC Moerdijk

RETROSCENT

CORNÉ VAN DEN BLIEK

Wat doe je als het stinkt? Precies, dan ga je weg. Retroscent zorgt dat het overal lekker ruikt.
Met eigen geuren en geurverspreiders een oplossing voor iedereen.
BRANDNESS MARKETINGBUREAU

ERWIN VAN HULTEN

Als marketingbureau maken we de juiste combinatie van online marketing, grondige analyses, en heldere targets zodat wij voor impact zorgen waarmee doelstellingen behaalt worden.
EGBHV

Eugene Geurtsen

EGBHV is uw partner voor brandbeveiliging (onderhoud en leveren van blusmiddelen) en opleider voor uw bedrijfshulpverleners, EHBO’ers en meer.

Werkwegen

Froukje Smeding

Van werken wordt je beter! 
Bij verzuim niet te lang niets doen en afwachten, maar in gesprek met elkaar: wat kun je nog wel? Laat je bijstaan door een arbeidsdeskundige.

All Office van den Corput

JURGEN WILDHAGEN

All Office Van den Corput is een one-stop-shopping bedrijf met specialisaties in kantoorartikelen, bedrijfsinrichting, kantoormachines en automatisering.
DENTECH BEVEILIGING BV

RENÉ DOLLEVOET

Dentech Beveiliging houdt zich bezig met alle takken van veiligheid zoals inbraak, brand, toegang en camera’s. Onze kracht is goed luisteren naar de klant.

HUNTER SALESPROMOTION

RIANNE DE VIN – DE JAGER

Van relatiegeschenk tot kerstpakket, standaard, of juist exclusief en op maat gemaakt. Hunter salespromotion adviseert u graag en zorgt dat u niet vergeten wordt.
XZIXZI

PETER JAN FERNHOUT

Ik kijk, ik zie, ik fotografeer
Een foto, zoveel meer dan het plaatje alleen. Het beeld, de expressie, de bedoeling, het verhaal. Zoveel facetten heeft fotografie!

Jordy Buijs
Social Marketing Experts

Jordy Buijs

Social Marketing Experts helpt bedrijven te laten groeien door de juiste inzet van social media. Wij houden van een intensieve samenwerking die bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen.
EPI Industrial Automotion

Carlo de Kok

Door onze Energieke, Procesgerichte en Intelligente aanpak, en communicatie zonder frustratie, kunnen wij altijd waarde toevoegen aan uw besturingssysteem.

LGL Legal

ERIK GOMES

Mede door onze ligging en historie hebben we een sterke expertise in de branches bouw en vastgoed, techniek, agro en schaal- en schelpdiervisserij opgebouwd.
Ipenburg Interieurs

Anouk van Ipenburg

Hét interieurontwerpbureau met eigen meubelmakerij en antiekrestauratie. Altijd de perfecte balans tussen een persoonlijk, uniek interieur en een functioneel design. Vakmanschap ten top!
DE 11E DRUK

RON ELFRING

De 11e Druk is dé grafisch producent in de regio. Van ontwerp tot de productie op papier, kunststof en plaatmateriaal. Het kan allemaal. Wat kunnen wij voor u maken?
De houten tuin

Barco Blom

De Houten Tuin haalt het vakantie gevoel naar boven in uw tuin. Wij bereiken dit door een houten schutting of een fraaie terrasoverkapping op maat te plaatsen. 

Studio Stegosaurus

Lisanne Versteeg

Ik zorg er met illustraties, animaties en grafische vormgeving voor dat jouw boodschap, product of dienst overtuigend en duidelijk in beeld gebracht wordt voor jouw doelgroep.
Schweitz Media

Bart Schweitz

Schweitz Media is een professioneel videoproductie bedrijf. Met passie maak ik pakkende video’s die bij de visie van uw bedrijf horen.


VinoPura

Jos Gorisse

Wijn met vrienden. Koken met wijn. Wijn als cadeau. Bubbels voor bijzondere momenten. Of gewoon wijn als genietmoment.
(h)eerlijke wijn voor een eerlijke prijs. Vinopura.nl
Zwembadenwebshop.nl

Bastin van Oers

Coming Soon.
Refresh Reinigingen

Jorik van Run

Wij brengen auto’s terug in showroom staat op locatie! Door gebruik te maken van hoge druk stoom kunnen we elk randje en kiertje reinigen en verbruiken we maar 10L water!

Kandidaat leden

MKB Investeert

Bas de Nijs

Wij begeleiden u naar alle mogelijke oplossingen voor uw financierings- vraagstuk. Soms combineren we meerdere oplossingen om het geheel voor elkaar te krijgen.
Opname en Taxaties

Joop van der Avoird

Herbouwwaarde taxaties en vooropnames belendingen hiervoor zijn wij de aangewezen partij. Opgericht april 2014 het is een klein expertise bureau met ervaring vanaf 2001 in de expertise branche. 
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram
X