De leden van Business Club Moerdijk

De beste manier om Business Club Moerdijk te leren kennen is door een keer met ons mee te ontbijten. Je mag een aantal keer als gast komen voordat je gevraagd wordt of je je wil aansluiten.  Je hoeft geen uitnodiging te hebben om een keer deel te nemen aan onze ontbijtsessies. Het is wel noodzakelijk je bezoek van tevoren te registreren door een je aan te melden via de website.

Keertje mee ontbijten?

Benieuwd naar Business Club Moerdijk? Meld je hieronder aan én ontbijt een keer met ons mee:

CEES VAN DER HORST EVENEMENTEN

CEES VAN DER HORST

Cees van der Horst Org. & Evenementen is een full Service evenementen bureau met ervaring vanaf 1985. Uw feest/ evenement/ opening/ jubileum compleet verzorgd? Ja dat doen wij!
ESJ ACCOUNTANTS

PIM VERWIJMEREN

Wij zijn ondernemers in hart en nieren. Onze professionals kunnen zich meten met de top van Nederland, waardoor we naast MKB ondernemers ook multinationals tot onze klantenkring rekenen.
GAPA FINANCE & CONSULTANCY

PAUL DE QUANT

GAPA is de interim manager voor bedrijven in het MKB. GAPA zorgt voor structuur in de organisatie en begeleidt de ondernemer in de verdere groei van het bedrijf.

Bestuurslid
LOUWMAN

MICHAEL HUIJSMANS

Uw partner in zakelijke mobiliteit! Met een breed aanbod aan personen- en bedrijfsauto’s. Wij zijn met 58 vestigingen één van de grootste mobiliteitsaanbieder van Nederland.

Leden BC Moerdijk

RETROSCENT

CORNÉ VAN DEN BLIEK

Wat doe je als het stinkt? Precies, dan ga je weg. Retroscent zorgt dat het overal lekker ruikt.
Met eigen geuren en geurverspreiders een oplossing voor iedereen.
DANA PAAT - GOT YOUR BACK

DANA PAAT

Ik ben op een missie om zoveel mogelijk mensen te leren hoe zij zèlf rugklachten kunnen voorkomen. Help jij mij om mijn missie te volbrengen en Nederland te verlossen van rugpijn?
EGBHV

Eugene Geurtsen

EGBHV is uw partner voor brandbeveiliging (onderhoud en leveren van blusmiddelen) en opleider voor uw bedrijfshulpverleners, EHBO’ers en meer.

BRANDNESS MARKETINGBUREAU

ERWIN VAN HULTEN

Als marketingbureau maken we de juiste combinatie van online marketing, grondige analyses, en heldere targets zodat wij voor impact zorgen waarmee doelstellingen behaalt worden.
OFFICE CENTRE BREDA

JURGEN WILDHAGEN

Office Centre is dé plek voor kantoorartikelen en –oplossingen. Wij hebben alles onder één dak: van inkt en papier tot kantoorinrichting en elektronica. Office Centre
Altijd een goed idee.
TECH4YOU

MARIEKE DEN ROOIJEN

TECH4YOU is een bemiddelaar waarbij we uitzenden en werven & selecteren. De juiste persoon op de juiste plaats binnen de juiste organisatie is ons motto.
FIND A HOUSE

PATTY GOEIJERS

Find a House is een proactieve verhuurmakelaar met een flexibele insteek in de regio Breda die ervoor zorgt dat woningen goed, snel en zonder zorgen verhuurd worden!
XZIXZI

PETER JAN FERNHOUT

Ik kijk, ik zie, ik fotografeer
Een foto, zoveel meer dan het plaatje alleen. Het beeld, de expressie, de bedoeling, het verhaal. Zoveel facetten heeft fotografie!

Jordy Buijs
Social Marketing Experts

Jordy Buijs

Social Marketing Experts helpt bedrijven te laten groeien door de juiste inzet van social media. Wij houden van een intensieve samenwerking die bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen.
DENTECH BEVEILIGING BV

RENÉ DOLLEVOET

Dentech Beveiliging houdt zich bezig met alle takken van veiligheid zoals inbraak, brand, toegang en camera’s. Onze kracht is goed luisteren naar de klant.

HUNTER SALESPROMOTION

RIANNE DE VIN – DE JAGER

Van relatiegeschenk tot kerstpakket, standaard, of juist exclusief en op maat gemaakt. Hunter salespromotion adviseert u graag en zorgt dat u niet vergeten wordt.
MIND YOUR OWN BIZNIZZ

ROBIN GROEN

Als Professional Certified Coach staat Robin vooral Juridische- en Financiële professionals bij in hun persoonlijke- en zakelijke ontwikkeling.

DE 11E DRUK

RON ELFRING

De 11e Druk is dé grafisch producent in de regio. Van ontwerp tot de productie op papier, kunststof en plaatmateriaal. Het kan allemaal. Wat kunnen wij voor u maken?
VIDEOFLEX

SERYLJO VAN IERLANT

Videoflex heeft de tools om specifieke kennis (bedrijven, trainingen, coaching) overzichtelijk maken via internet marketing; "Wij zijn uniek door beeld en muziek"

RECLAMEXPERTS

WALTER KLEP

ReclameXperts is uw partner voor gevelreclame, auto- belettering, raambelettering, bewegwijzering, reclameborden, behang- wanden en nog veel meer!

LGL Legal

ERIK GOMES

Mede door onze ligging en historie hebben we een sterke expertise in de branches bouw en vastgoed, techniek, agro en schaal- en schelpdiervisserij opgebouwd.

Aspirant leden

Ipenburg Interieurs

Anouk van Ipenburg

Hét interieurontwerpbureau met eigen meubelmakerij en antiekrestauratie. Altijd de perfecte balans tussen een persoonlijk, uniek interieur en een functioneel design. Vakmanschap ten top!
VinoPura

Jos Gorisse

Wijn met vrienden. Koken met wijn. Wijn als cadeau. Bubbels voor bijzondere momenten. Of gewoon wijn als genietmoment.
(h)eerlijke wijn voor een eerlijke prijs. Vinopura.nl
envelopephonemap-marker