De leden van Business Club Moerdijk

De beste manier om Business Club Moerdijk te leren kennen is door een keer met ons mee te ontbijten. Je mag een aantal keer als gast komen voordat je gevraagd wordt of je je wil aansluiten.  Je hoeft geen uitnodiging te hebben om een keer deel te nemen aan onze ontbijtsessies. Het is wel noodzakelijk je bezoek van tevoren te registreren door een je aan te melden via de website.

Keertje mee ontbijten?

Benieuwd naar Business Club Moerdijk? Meld je hieronder aan én ontbijt een keer met ons mee:

Bestuur

Voorzitter
CEES VAN DER HORST EVENEMENTEN

Cees van der Horst

Cees van der Horst Org. & Evenementen is een full Service evenementen bureau met ervaring vanaf 1985. Uw feest/ evenement/ opening/ jubileum compleet verzorgd? Ja dat doen wij!
Penningmeester
ESJ ACCOUNTANTS

Pim Vermijmeren

Wij zijn ondernemers in hart en nieren. Onze professionals kunnen zich meten met de top van Nederland, waardoor we naast MKB ondernemers ook multinationals tot onze klantenkring rekenen.
Secretaris
GAPA FINANCE & CONSULTANCY

Paul de Quant

GAPA is de interim manager voor bedrijven in het MKB. GAPA zorgt voor structuur in de organisatie en begeleidt de ondernemer in de verdere groei van het bedrijf.

Bestuurslid
LOUWMAN

Michael Huijsmans

Uw partner in zakelijke mobiliteit! Met een breed aanbod aan personen- en bedrijfsauto’s. Wij zijn met 58 vestigingen één van de grootste mobiliteitsaanbieder van Nederland.

Leden BC Moerdijk

DE 11E DRUK

Ron Elfring

De 11e Druk is dé grafisch producent in de regio. Van ontwerp tot de productie op papier, kunststof en plaatmateriaal. Het kan allemaal. Wat kunnen wij voor u maken?
BRANDNESS MARKETINGBUREAU

Erwin van Hulten

Als online marketingbureau maken we de juiste combinatie van online marketing, grondige analyses, en heldere targets zodat wij voor impact zorgen waarmee doelstellingen behaalt worden.
Studio Stegosaurus

Lisanne Versteeg

Ik zorg er met illustraties, animaties en grafische vormgeving voor dat jouw boodschap, product of dienst overtuigend en duidelijk in beeld gebracht wordt voor jouw doelgroep.
Verboon Opleiders

Kimberley Kremers

Sinds 1986 bieden we bij Verboon wegwijze opleiders theorie- en praktijkopleidingen voor beroepschauffeurs en particulieren.


All Office van den Corput

Jurgen Wildhagen

All Office Van den Corput is een one-stop-shopping bedrijf met specialisaties in kantoorartikelen, bedrijfsinrichting, kantoormachines en automatisering.
DENTECH BEVEILIGING BV

René Dollevoet

Dentech Beveiliging houdt zich bezig met alle takken van veiligheid zoals inbraak, brand, toegang en camera’s. Onze kracht is goed luisteren naar de klant.

HUNTER SALESPROMOTION

Rianne de Vin-Jager

Van relatiegeschenk tot kerstpakket, standaard, of juist exclusief en op maat gemaakt. Hunter salespromotion adviseert u graag en zorgt dat u niet vergeten wordt.

XZIXZI

Peter Jan Fernhout

Ik kijk, ik zie, ik fotografeer
Een foto, zoveel meer dan het plaatje alleen. Het beeld, de expressie, de bedoeling, het verhaal. Zoveel facetten heeft fotografie!

Jordy Buijs
Social Marketing Experts

Jordy Buijs

Social Marketing Experts helpt bedrijven te laten groeien door de juiste inzet van social media. Wij houden van een intensieve samenwerking die bijdraagt aan de bedrijfsdoelstellingen.
EPI Industrial Automotion

Carlo de Kok

Door onze Energieke, Procesgerichte en Intelligente aanpak, en communicatie zonder frustratie, kunnen wij altijd waarde toevoegen aan uw besturingssysteem.
MKB Investeert

Bas de Nijs

Wij begeleiden u naar alle mogelijke oplossingen voor uw financierings- vraagstuk. Soms combineren we meerdere oplossingen om het geheel voor elkaar te krijgen.
VinoPura

Jos Gorisse

Wijn met vrienden. Koken met wijn. Wijn als cadeau. Bubbels voor bijzondere momenten. Of gewoon wijn als genietmoment.
(h)eerlijke wijn voor een eerlijke prijs. Vinopura.nl
De houten tuin

Barco Blom

De Houten Tuin haalt het vakantie gevoel naar boven in uw tuin. Wij bereiken dit door een houten schutting of een fraaie terrasoverkapping op maat te plaatsen. 
Schweitz Media

Bart Schweitz

Schweitz Media is een professioneel videoproductie bedrijf. Met passie maak ik pakkende video’s die bij de visie van uw bedrijf horen.

Wabber BV

Wesley Abbenhuis

Dé specialist in software oplossingen op maat. We weten alles van de (volg)systemen om een pakketje, dossier of project te volgen. Van (web)applicatie tot data collector.
Van Wageningen Tuin Verzorging

Dave van Wageningen

Een tuin is het verlengde van uw woonkamer dus, is het leuk als de tuin hetzelfde uitstraalt als de sfeer die u in huis heeft. Wij zorgen ervoor dat u de sfeer in uw tuin krijgt waar u van houdt. 

Kandidaat leden

LGL Legal

Danielle Cloots

Mede door onze ligging en historie hebben we een sterke expertise in de branches bouw en vastgoed, techniek, agro en schaal- en schelpdiervisserij opgebouwd.
dlb notarissen

Patricia van de Sande

Coming soon
Luxious

Bastin van Oers

Coming soon
Neggers Reclame

Thijn Neggers

Coming soon
envelopephonemap-marker
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram